Først - litt kort om meg;

Mitt navn er Ragnhild. Jeg er født den 14 juli 1995. Jeg er født og oppvokst i Leirfjord, en liten kommune ved Sandnessjøen som ligger i Nordland, men i  2015 flyttet jeg til Bodø der jeg studerer  økonomi og ledelse ved Universitet i Nordland.  Nå bor jeg på hybel sammen med min gode roomie Kristin, og bruker mye av helgene til å være sammen med kjæresten min Chris som bor på Fauske. Vi har vært sammen siden den 23 januar 2015.  

 

Jeg bruker mye av tiden min til å jobbe med skole. Det å få gode karakterer, og en bra jobb betyr mye for meg. I fritiden trener jeg, og er oversnittet glad i sminke.. Jeg er svært interessert i politikk, og er medlem i AUF. Av andre interesser så elsker jeg tatoveringer, piercinger og rocka kles-stiler som skiller seg litt ut 

 

Håper at vil følge bloggen min videre, og at du  likte innlegget  ♥  ♥  

 

 


Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 
RagnhildHei! Jeg heter Ragnhild, er 20 år og bor i Bodø. Jeg studerer økonomi og ledelse ved Universitetet i nordland. Jeg kommer til å blogge om hva jeg gjør i hverdagen, sminke, trening og andre ting som faller meg inn. Håper du vil følge meg videre.arkiv


· September 2015


kategorier


 • » Blogg • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits